Clubhuis indeling
Op de begane grond van het clubhuis bevinden zich de dames- en heren toilet ,tevens een toilet voor minder validen. De bar en keuken en toegang tot  de speelvelden binnen.

Openingstijden clubhuis
De boulodrome is in principe gesloten als er geen trainingen of wedstrijden zijn, gedurende de winter- en zomerstop en tijdens andere vakanties.

Openingstijden bar

Maandag   13:00 t/m 16:30
Dinsdag   19:00 t/m 22:00
Woensdag   09:30 t/m 12:00
Donderdag   19:00 t/m 22:00
Zaterdag   13:00 t/m 16:30


Parkeren

Het is verboden om auto's, fietsen, brommers etc. te stallen op en rondom de velden, deze zullen worden verwijderd. Voor fietsen en brommers bevind zich een aparte stalling  links achter het toegangshek bij de ingangs deur.
De ingang tot de velden en clubhuis dient altijd toegankelijk te zijn voor ambulance en brandweer.

Honden
Honden zijn welkom op de accommodatie, rondom de velden, maar dienen te allen tijde aangelijnd te zijn.

EHBO
EHBO-materiaal beschikbaar bij de wedstrijdtafel of achter de bar.

Defibrillator
Er is een defibrillator aanwezig achter de bar, direct naast de ingang.

Rookverbod
In het boulodrome geldt een rookverbod.

Alcohol
Er wordt geen alcohol verkocht aan jongeren onder de 16 jaar. Sterke drank wordt niet verkocht aan personen onder de 18 jaar.  Bij twijfel over de leeftijd is het tonen van een geldig identiteitsbewijs verplicht.

Gebruik boulodrome
Zowel leden als niet-leden kunnen de velden en het clubhuis reserveren (al dan niet tegen betaling) voor Jeu de Boule activiteiten.
Indien een commissie, elftal, begeleiders een vergaderruimte wil reserveren, dan moet daarvoor toestemming worden gevraagd aan de secretaris van het bestuur (o.a. om dubbele boekingen te voorkomen). Hierbij dienen de openingstijden van het clubhuis zoveel mogelijk in acht te worden genomen.
Voor al uw op- en/of aanmerkingen, vragen en suggesties over onze accommodatie (velden, verlichting, clubhuis etc) kunt u terecht bij het bestuurslid Facilitaire Diensten


© 2021 De Spaanse Ruiter. All Rights Reserved.