Informatiebijeenkomsten nieuwe ledenadministratie NJBB


Er wordt op dit moment hard gewerkt om de migratie naar het nieuwe ledenadministratiesysteem van AllUnited voor te bereiden. Alle verenigingen krijgen vanaf 1 januari 2020 toegang tot de module Clubstarter van AllUnited. In deze module zit o.a. relatiebeheer, contracten, documentenbeheer, slimme inschrijfformulieren en ledenrapportages.

Daarnaast biedt AllUnited nog twee modules aan waarnaar verenigingen zelf kunnen upgraden, de module clubadmin en clubmanager. In deze module zit o.a. een geïntegreerde financiële administratie, een mobiele website, een planningsmodule etc. In 2020 kunnen verenigingen zelf bepalen of zij eventueel willen upgraden naar één van deze modules. Via het lidmaatschap bij de NJBB ontvangen verenigingen die upgraden naar een dergelijke module, een korting van € 0,25 op het tarief per lid dat voor deze module berekend wordt.

Digitale licentiepas
Duurzaamheid is een belangrijk item in de sport. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de NJBB zelf ook een bijdrage aan leveren. Dit is één van de redenen dat de NJBB vanaf 01 januari 2020 de overstap maakt naar een digitale licentiepas. Ieder lid krijgt toegang tot een apart portal waar hij/zijn eigen licentiepas kan downloaden op zijn mobiel. Daarnaast is het mogelijk om de licentiepas te printen voor leden die (nog) niet over een mobiel beschikken.

Informatiebijeenkomsten september en oktober
Om verenigingen te ondersteunen in de overgang naar het nieuwe pakket, wordt in ieder district een informatiebijeenkomst georganiseerd. Het is aan te raden om deze bijeenkomst met minimaal 1 en maximaal 2 personen van de vereniging bij te wonen. Het is in ieder geval voor de ledenadministrateur aan te raden aanwezig te zijn. Mocht jullie vereniging verhinderd zijn op de datum dat de informatiebijeenkomst in het eigen district wordt georganiseerd dan is het geen probleem om aan te sluiten bij een andere informatiebijeenkomst. Het is dan wel van belang van te voren kenbaar te maken dat je aanwezig bent op de bijeenkomst door je aan te melden. Op deze informatieavonden zal AllUnited uitleg geven over de nieuwe bondsapplicatie en mogelijkheden die andere modules te bieden hebben. Het secretariaat kan binnenkort uitnodigingen verwachten voor de bijeenkomsten om zo personen van de vereniging aan te kunnen melden voor de bijeenkomst. 

Dag: Datum: District: Locatie: Start:
Maandag  16-sep Noordwest StayOkay, Egmond 19:30
Woensdag 18-sep Zuidwest StayOkay, Bergen op Zoom 19:30
Dinsdag 24-sep Zuidoost Perron 3, Rosmalen 19:30
Donderdag 26-sep Zuid  StayOkay,Maastricht 19:30
Maandag 30-sep West HVQuick,DenHaag                         19:30
Donderdag 3-okt Noord Van der Valk, Drachten 19:30
Maandag 7-okt Oost StayOkay, Gorssel 19:30
Woensdag 9-okt Midden Bondsbureau, Nieuwegein 19:30

© 2021 De Spaanse Ruiter. All Rights Reserved.