Clubontmoeting met De Boel de Boule

    Op woensdag 5 oktober speelde DSR en een gezellige clubontmoeting met De Boel de Boule uit Roelofarendsveen. Beide clubs zouden 12 teams leveren, maar daar kon DBDB net niet aankomen, zodat DSR met twee invalsters de 24 teams vol kon maken. Dankzij het onverwachts betere weer werden ook nog een aantal partijen buiten gespeeld. Soms was een partij snel beslist, maar meerdere keren werd er langdurig gestreden voor de punten. Zo zeer, dat, hoewel er niet op tijd werd gespeeld, wedstrijdleider Gerrit Jansen een paar keer moest ingrijpen met de mededeling: “Na deze mène nog twee mènes en bij gelijk spel nog een beslissende”.  

    Het was al redelijk laat toen de stand opgemaakt kon worden. De gasten van DBDB wonnen 20 partijen, DSR 16.  Voor de eerste drie plaatsen waren er cadeaubonnen en verder werden er een aantal prijzen per vereniging geloot. Zo kon het gebeuren, dat Jeanne van ’t Wout en Annie de Groot van DSR, die voor DBDB speelden, bij die club in de prijzen vielen.

    De eerste plaats was voor Ger van Klink en Cock Zandvliet van DBDB, met 3+29. Juup Visser en Bert Rademakers van DSR (foto) werden tweede met 3+24. Gerrit Betjes en Bert Visser (DSR) legden met 3+21 beslag op de derde plaats.  

     


    Locatie

    Wikkestraat 45

    2153 CD

    Nieuw Vennep

     

    Openingstijden

    Maandag   13:00 t/m 16:30
    Dinsdag   19:00 t/m 22:00
    Woensdag   09:00 t/m 11:30
    Donderdag   19:00 t/m 22:00
    Zaterdag   13:00 t/m 16:30

    Word lid!

    PETANQUE is technisch, tactisch een uitdagende sport voor iedereen.