Energiekosten en haltemperatuur

    Energiekosten en haltemperatuur

    De huidige energieprijzen beheersen het nieuws en met de winter in aantocht zijn veel sportverenigingen bezorgd over de financiële consequenties voor hun vereniging. Natuurlijk zal er begripvol worden gereageerd als een vereniging aan het begin van een wedstrijd aangeeft dat de thermostaat dit jaar niet zo hoog staat als in voorgaande jaren, maar hierbij zal niet overal dezelfde maatstaf worden gehanteerd.

    Niet alleen binnen de NJBB maar in heel sportend Nederland worden verenigingen geconfronteerd met een forse stijging van de energieprijzen en dit is dan ook al geruime tijd onderwerp van gesprek in overleg met sportbonden, NOC*NSF en de overheid. Er is mede door dit overleg met de sportsector een motie in de kamer ingediend waarin wordt gesproken over een tegemoetkoming voor sportverenigingen.

    We volgen dit zorgvuldig en zodra meer duidelijkheid komt over de mogelijkheden zullen we daarover berichten.

    Ondertussen is de NPC al enige weken geleden van start gegaan en denken wij na over de vraag hoe we in verband met de hoge energieprijzen om moeten gaan met de minimumtemperatuur van 15 graden die in het reglement is vastgelegd. Mogelijk kunnen we tijdelijk soepeler omgaan met die regel. Hierover hebben we overleg met deskundigen en we zullen u daar spoedig over informeren.


    Locatie

    Wikkestraat 45

    2153 CD

    Nieuw Vennep

     

    Openingstijden

    Maandag   13:00 t/m 16:30
    Dinsdag   19:00 t/m 22:00
    Woensdag   09:00 t/m 11:30
    Donderdag   19:00 t/m 22:00
    Zaterdag   13:00 t/m 16:30

    Word lid!

    PETANQUE is technisch, tactisch een uitdagende sport voor iedereen.